Bestellen

‘Ik hoop dat het boekje je verleidt om een paar keer per jaar de berg op te gaan naar het altijd mooie Belmonte’, Louise Fresco, voorzitter van de raad van bestuur van Wageningen University & Research.

Bestel de bloeikalender van het Belmonte Arboretum in Wageningen door onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt direct daarna een email met de betaalgegevens. Bij binnenkomst van uw betaling wordt de bestelling naar u verzonden.

De kalender is 21 bij 21 cm, telt 64 pagina’s dik papier en 27 tekeningen in zwart-wit, klare lijn. De omslag is mat gesatineerd en gebonden met een stevige ring. De kalender kost €19,95. Buiten Wageningen komen er verzendkosten bij.

    Ik bestel kalender(s)

    Verzendkosten gelden alleen buiten Wageningen. Zij bedragen €2,00 voor de eerste twee exemplaren. €4,00 voor drie en vier exemplaren,  €6,00 voor vijf of zes exemplaren. Grotere orders in overleg.

    ‘Een van mijn doelen is dat mensen hier vaker komen wandelen en zich medeverantwoordelijk gaan voelen voor die tuin’,  Roelof Kleis in Resource.

    ‘Ik houd erg van geurige planten. Ik vind ze nog interessanter nu ik heb ontdekt hoe belangrijk ze zijn voor insecten’, Manon Bastidas in de Gelderlander.