Tekencursus

Zou je graag naar de natuur willen tekenen, maar het komt er nooit van? Zou je je agenda en je hoofd wel eens even helemaal stil willen zetten, om je aan het tekenen te kunnen wijden? Wil je graag wat handvatten hebben om gemakkelijk planten te kunnen tekenen?

Geef je dan op voor de cursus Planten Tekenen voorjaar 2022 in mijn atelier.

In zeven lessen leer ik je vertragen, om zo de planten beter te gaan zien. Je verdiept je in de natuur, vergeet alles om je heen en de tijd staat stil. In mijn lessen help ik je je creatieve bron aan te boren. Waardoor je concentratie vergroot, en je na deze korte cursus uitstekend planten en bloemen kan tekenen.

De cursus bestaat uit zeven lessen van 2 uur, om de twee weken op dinsdag van 10 tot 12 uur* of van 14 tot 16 uur. Je wordt leerling aan mijn atelier in een kleine groep van 4-6 personen. Je hoeft niet te kunnen tekenen om aan de lessen deel te nemen. Tijdens de lessen is het stil. In de stilte krijgt jouw creatieve talent de kans om zich te ontplooien.

Je kan je opgeven met het invulformulier hieronder.

Data: 18 januari, 1 februari, 15 februari, 1 maart, 15 maart, 29 maart, 12 april. Uitloopdagen 26 april, 10 mei en 24 mei. Houd de uitloopdagen vrij vanwege mogelijke aanpassingen voor het naleven van de coronaregels. Als de coronaregels de lessen in het atelier onmogelijk maken, gaan de cursussen niet door.

Tijd: dinsdag om de twee weken: ochtendcursus van 10 – 12 u* /middagcursus van 14 – 16u.
Prijs: 225 euro, studenten 200 euro
Informatie: info@julyleesberg.nl
Locatie: Nolensstraat 3, 6702 CS Wageningen

Voor alle tekenmaterialen krijgen mijn leerlingen 10% korting bij Herfst en Helder in Wageningen. Als je per telefoon bestelt, kan je de materialen even later komen afhalen.


*let op, de ochtendcursus is bijna vol

    Ik ben studentgeen student

    Ik kies ochtenscursus 10-12umiddagcursusu 14-16u

    error: Content is protected !!