Tekencursus

Clethra barbinervis, Japanse clethra ©julyleesbergZou je graag naar de natuur willen tekenen, maar het komt er nooit zo van? Zou je je agenda en je hoofd wel eens even helemaal stil willen zetten, om je aan het tekenen te kunnen wijden? Wil je graag wat handvatten hebben om gemakkelijk planten te kunnen tekenen?

Schrijf je dan in voor de cursus Planten Tekenen voorjaar 2023 in mijn atelier.

In zeven lessen leer ik je vertragen, om zo de planten beter te gaan zien. Je verdiept je in de natuur, vergeet alles om je heen en de tijd staat even stil. Door zo veel mogelijk stilte in mijn lessen te bewaren help ik je je creatieve bron aan te boren. Zo stijgt je concentratievermogen, en kan je na deze korte cursus heel goed planten en bloemen tekenen.

De cursus bestaat uit zeven lessen van 2 uur, om de twee weken op dinsdag van 10 tot 12 uur. Je wordt leerling aan mijn atelier in een kleine groep van 4-6 personen. Om te kunnen deelnemen aan de cursus hoef je niet te kunnen tekenen.

Schrijf je in voor de voorjaarscursus met het invulformulier hieronder. Let op: als de groep vol is wordt er een middaggroep opgestart (14-16 uur).

Data: 10 en 24 januari, 7 en 21 februari, 7 en 21 maart, 4 april. Uitloop 18 april en 2 mei. Houd de uitloopdagen vrij vanwege mogelijke aanpassingen.
Tijd:  Dinsdag om de 2 weken 10 – 12 uur. Bij over-inschrijving kan je nog terecht in de groep van 14 – 16 uur.
Prijs: 250 euro, studenten 200 euro
Informatie: info@julyleesberg.nl
Locatie: Nolensstraat 3, 6702 CS Wageningen

Voor alle tekenmaterialen krijgen mijn leerlingen 10% korting bij Herfst en Helder in Wageningen. Geef bij je aankoop aan dat je tekenlessen volgt bij Atelier Leesberg en gebruik kan maken van die kortingsregeling.

Aanmelding tekenlessen: 

    Ik ben studentgeen student