Tekencursus

Clethra barbinervis, Japanse clethra ©julyleesberg

Zou je graag naar de natuur willen tekenen, maar het komt er nooit van? Zou je je agenda en je hoofd wel eens even helemaal stil willen zetten, om je aan het tekenen te kunnen wijden? Wil je graag wat handvatten hebben om gemakkelijk planten te kunnen tekenen?

Geef je dan op voor de cursus Planten Tekenen najaar 2022 in mijn atelier.

In zeven lessen leer ik je vertragen, om zo de planten beter te gaan zien. Je verdiept je in de natuur, vergeet alles om je heen en de tijd staat stil. In mijn lessen help ik je je creatieve bron aan te boren. Waardoor je concentratie vergroot, en je na deze korte cursus uitstekend planten en bloemen kan tekenen.

De cursus bestaat uit zeven lessen van 2 uur, om de twee weken op dinsdag van 10 tot 12 uur. Je wordt leerling aan mijn atelier in een kleine groep van 4-6 personen.

Je hoeft niet te kunnen tekenen om aan de lessen deel te nemen. Tijdens de lessen is het stil. In de stilte krijgt jouw creatieve talent de kans om zich te ontplooien.

Je kan je opgeven met het invulformulier hieronder.

Data: dinsdag 30 aug, 13 en 27 sept, 11 en 25 okt, 8 en 22 nov. Uitloopdagen 6 en 20 december. Houd de uitloopdagen vrij vanwege mogelijke aanpassingen.
Tijd:  10 – 12.
Prijs: 225 euro, studenten 200 euro
Informatie: info@julyleesberg.nl
Locatie: Nolensstraat 3, 6702 CS Wageningen

Voor alle tekenmaterialen krijgen mijn leerlingen 10% korting bij Herfst en Helder in Wageningen.

Aanmelding tekenlessen: 

    Ik ben studentgeen student