Tekencursus

DE NAJAARSCURSUS 2023 IS VOL. Houd de website in de gaten voor de voorjaarscursus 2024 die  in januari begint. 

Overkomt het jou wel eens dat je een plant of bloem je raakt, en dat je deze graag zou willen tekenen? Verlang jij er soms naar om je even in stilte helemaal te kunnen wijden aan het tekenen van dat plantje? Denk je dat je dat niet kan? Of lukt het je niet om de tijd te vinden om ervoor te gaan zitten?

Schrijf je dan in voor de cursus Planten Tekenen voorjaar 2024 in het atelier van July Leesberg.

In de lessen leer ik je vertragen, om zo de planten beter te gaan zien. Je verdiept je in de natuur, vergeet alles om je heen en de tijd staat even stil. Door zo veel mogelijk stilte in mijn lessen te bewaren help ik je je creatieve bron aan te boren. Zo stijgt je concentratievermogen, en kan je na deze korte cursus heel goed planten en bloemen tekenen.

De cursus bestaat uit zeven lessen van 2 uur, om de twee weken op dinsdag van 10 tot 12 uur. Je wordt leerling aan mijn atelier in een kleine groep van 4-6 personen. Om te kunnen deelnemen aan de cursus hoef je niet te kunnen tekenen.

Schrijf je in met het invulformulier hieronder.

Data: worden van de voorjaarscursus 2024 zijn nog niet bekend.
Tijd:  Dinsdag om de 2 weken 10 – 12 uur.
Prijs: 250 euro, studenten 200 euro
Informatie: info@julyleesberg.nl
Locatie: Nolensstraat 3, 6702 CS Wageningen

Ik gebruik de systematische tekenmethodiek die ontwikkeld is door Betty Edwards (Drawing on the Right Side of the Brain) in combinatie met andere bronnen die mij inspireren. Met de methode Edwards kan iedereen leren tekenen. Als je niet speciaal op planten gericht bent, maar  bijvoorbeeld portretten wil leren tekenen, kijk dan op de website van Marianne Snoek. Zij werkt ook met Edwards-aanpak.

Voor alle tekenmaterialen krijgen mijn leerlingen 10% korting bij Herfst en Helder in Wageningen. Geef bij je aankoop aan dat je tekenlessen volgt bij Atelier Leesberg en gebruik kan maken van die kortingsregeling.

Je kunt je niet meer aanmelden voor de najaarscursus 2023. Wel voor de voorjaarscursus die in januari 2024 begint.

Aanmelding tekenlessen: 

    Ik ben studentgeen student