Bestellen


De gedrukte versie van de Bloeikalender is uitverkocht. Voor een digitale versie van het boek kan je je hier inschrijven.
Als je liever zélf planten gaat tekenen kan je hier terecht.

Zodra er 10 aanvragen voor de digitale kalender binnen zijn, wordt er wordt een e-Pub versie van de Bloeikalender gemaakt. Er zijn al 7 aanvragen binnen. Wil je de digitale Bloeikalender ontvangen, schrijf je dan in met onderstaand formulier. Wanneer het e-boek klaar is neem ik contact met je op voor de levering en de betaling. De kosten zullen rond de 10 euro zijn.

De e-kalender is gemakkelijk in het gebruik. Je kunt het boek raadplegen op je telefoon, tablet of e-reader tijdens je wandeling in het Belmonte Arboretum.

‘Ik hoop dat het boekje je verleidt om een paar keer per jaar de berg op te gaan naar het altijd mooie Belmonte’, zegt Louise Fresco, bij het schrijven van haar voorwoord voorzitter van de raad van bestuur van Wageningen University & Research.

De kalender is telt 64 pagina’s en 27 tekeningen in zwart-wit, klare lijn.

Inschrijfformulier digitale Bloeikalender:

    Ik schrijf mij in voor digitale kalender(s) à €10.-

    ‘Een van mijn doelen is dat mensen hier vaker komen wandelen en zich medeverantwoordelijk gaan voelen voor die tuin’, July Leesberg in Resource.

    ‘Ik houd erg van geurige planten. Ik vind ze nog interessanter nu ik heb ontdekt hoe belangrijk ze zijn voor insecten’,  July Leesberg in de Gelderlander.